کیف پول الکترونیکی

طبق پژوهش جدید تیم فرست آناپولس ( First Annapolis )؛ نرم افزار‌ها و فناوری‌های مربوط به حوزه کیف پول الکترونیک روز به روز در حال گسترش هستند، به صورتی که طبق تحقیقاتی که در ماه‌های اخیر صورت گرفت از هر پنج تلفن همراه هوشمند در آمریکا، دو عدد از آن‌ها دارای نرم‌افزار‌های مربوط به کیف پول الکترونیکی هستند.

 

طبق تحقیقات صورت گرفته؛ استفاده از فناوری‌های مربوط به مدیریت مالی در یک سال گذشته رشد چشم‌گیری داشته است و یکی از حوزه‌های محبوب تکنولوژی پرداخت، استفاده از کیف پول الکترونیکی است که در یک سال گذشته رشد 30 درصدی میان صاحبان گوشی‌های هوشمند داشته است.
طبق این پژوهش؛ 85 درصد از افرادی که از نرم افزار‌های کیف پول الکتروینک استفاده می‌کنند، زیر 35 سال سن دارند، این نشان می‌دهد که عمده رشد این تکنولوژی در بین افراد جوان است. طبق آمار‌های فرست آناپولس ( First Annapolis ) از هر 20 انتقال پول در حوزه تکنولوژی پرداخت الکترونیک، فقط 2 عدد از آن‌ها با استفاده از نرم‌افزار‌های کیف پول الکترونیک صورت می‌گیرد که همین موضوع نشان می‌دهد که برای رشد و توسعه این نرم‌افزار‌ها باید زمان بیشتری سپری شود.

Figure 1 Mobile Payments Adoption by Type

 

 

 با مشاهده تحقیقات آناپولس ( First Annapolis ) متوجه می‌شویم که؛ نرم افزار مای بنک ( My bank ) با اختلاف زیادی محبوبترین نرم افزار کیف پول الکترونیکی در میان صاحبان گوشی‌های هوشمند است که این محبوبیت به خاطر داشتن رابط کاربری بسیار ساده و در عین‌حال جذاب  این نرم‌افزار است. البته نباید نرم افزار‌؛ مای کارد برند ( My Card Brand ) را نادیده گرفت که با ایجاد ویژگی مدیریت چند کارت بانکی به صورت همزمان، توانسته است بعد از  نرم افزار مای بنک ( My bank )، مقام دوم را میان استفاده کنندگان از نرم افزار‌های کیف پول الکترونیکی داشته باشد. در این میان اپل ( Apple ) با توسعه اپل پی ( Apple pay ) توانسته است، رشد 14 درصدی را در یک سال گذشته تجربه کند، که همین موضوع نشان دهنده رشد استفاده از  فناوری‌های مربوط به کیف پول الکترونیک در میان صاحبان گوشی‌های اپل است.

Figure 3 Mobile Wallet Provider Preferences

آرمان زارع
نویسنده: آرمان زارع
علاقمند به حوزه پرداخت آنلاین هستم، هر روز اتفاقات زیادی در این حوزه رخ می دهد و در اینجا برخی از این موارد را پوشش خواهم داد.