به گزارش نیلسون ریپورت (Nilson Report ) مقدار حجم معاملات ارزی و همینطور مقدار برداشت نقدی در سال 2016 به عدد 20.606 ترلیون دلار رسیده است؛ که این مقدار خبر از رشد 5.8% سهم کارتهای اعتباری در سطح بازارهای جهانی را به ما میدهد. در این میان یونیون پی ( Union pay ) رشد بیشتری نسبت به مابقی کارتهای اعتباری داشته است و توانسته، سهم قابل توجهای از معملات مالی در سطح بینالمللی را به خود اختصاص دهد.
کارتهای اعتباری؛ ویزا کارت ( Visa card )، مستر کارت ( Master card )، یونیون پی ( Union pay ) و امریکن اکسپرس ( American Express)، به تنهایی توانستهاند رشد 13.3 درصدی را در معاملات مالی اعتباری، در سال 2016 ایجاد کنند و به مقدار 257.17 میلیارد دلار برسانند، که این مقدار به صورت کلی 30.21 میلیارد دلار بیشتر از سال 2015 است. این دادهها؛ خبر از رشد روزافزون نقش کارتهای اعتباری در زندگی روزمره و همینطور معاملات ارزی ما میدهد.
ویزا کارت ( Visa card )، با توسعه چشمگیر خود در سطح بینالمللی، مقدار سهم خود را از معاملات مالی در سال 2016 به 54.06 درصد رساند و رشد 19.23 درصدی را در سال 2016 تجربه کرد که همین امر باعث میشود که بگوییم؛ ویزا کارت ( Visa card ) محبوبترین کارت اعتباری در سطح بینالمللی است.
اما مقام دوم در بین کارتهای اعتباری، به مستر کارت ( Master card ) میرسد، که با رشد نسبتا خوبی در سال 2016، به صورت تقریبی توانست مقدار 26 درصد بازار کارتهای اعتباری را به خود اختصاص دهد.
وقتی از میزان رشد و توسعه صحبت میکنیم، یونیون پی ( Union pay ) حرف ول را میزند! در سال 2016 یونیون پی ( Union pay ) با رشد 32 درصدی در سطح جهانی، همهی کارشناسان حوزه مالی را حیرت زده کرد. این برند چینی که به تازگی هم در صدد جدایی از مجموعه ویزا کارت ( Visa card ) است با رشد چشمگیر خود در سال 2016، توانست تقریبا 15 درصد یا در واقع 38.3 میلیارد دلار را از معاملات مالی در سطح بینالمللی به خود اختصاص دهد.
امریکن اکسپرس ( American Express) ، جی سی بی (JCB) و دیسکاور/داینر ( Discove/Diner )، سهم کمتری در بازارهای جهانی داشتهاند؛ این سه روی هم حدود 5 درصد بازار را در سال 2016 به خود اختصاص دادند و به غیر از امریکن اکسپرس ( American Express)، دو برند دیگر رشد قابل توجهای نداشتهاند.